Brian Holms søn får påtale af politiet

fredag d. 20. januar 2017 kl: 14. 19 Af: Jørgen Rosengren
Tour de France 2015 3.etape Anvers - Huy start Brian Holm
Brian Holms søn Albert havde en seddel med hjem til forældrene. På grund af sin ulovlige cykel. Foto: Niels MeilvangScanpix.

Selv om ens far er verdenskendt cykelrytter, skal man have tingene i orden på den tohjulede.

Der har i løbet af ugen været fokus på børnenes og de unges vaner og opførsel i trafikken og færdsel omkring de danske skoler i det hele taget.

For skolebørnenes vedkommende foregår megen færdsel på den tohjulede. Derfor har politiet også sat fokus på netop cyklerne og cyklernes udstyr.

Og er det ikke i orden, skal det jo på en eller anden måde påtales.

Kendte ansigter har fordel i stemmeboksen

Det gælder også, selv om man er barn af, ja, en cykelrytter. Eller en tidligere cykelrytter, hvis det skal være helt rigtigt.

Seddel fra politiet

Det fik Brian Holms søn, Albert, at føle, da han måtte aflevere en seddel til sine forældre. En seddel fra ordensmagten. På grund af manglende cykellygter.

På trods af, sådan en forseelse i bund grund falder tilbage på forældrene, har Brian Holm valgt at offentliggøre sedlen og den slet skjulte opsang i et tweet.

– Jeg har i dag haft fornøjelsen af at møde dit barn på vej til skole. Der var ikke monteret lygter på cyklen, hvorfor jeg udleverede nogle. Håber, det er i orden med dig/jer. Vil I gøre mig den tjeneste at følge op på, at de bliver monteret, tak. De er med magnet, så der altid fremover vil være lys på, står det blandt andet på sedlen fra Københavns Politi til forældrene.

Hylder Københavns Politi

Over billedet at sedlen hylder eks-cykelrytteren Københavns Politi.

– Fantatisk @KobenhavnPoliti vi har, der kan holde sløsede forældre i ørerne #respektforpolitiet, skriver han.

Over for Ekstra Bladet har Københavns Politi bekræftet, at sedlen og måden at gøre forældre opmærksomme på børnenes ulovlige cykler, er en del af førnævnte kontrol.

Det har ikke været muligt for kendte.dk at få en kommentar fra Brian Holm.

https://twitter.com/brianholm1962/status/821809957939122177

Del din kommentar

Forsiden lige nu