Briter vinder priser for sproget

tirsdag d. 20. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

I denne sæson er der rigtig mange britiske skuespillere, som har vundet priser ved de forskellige uddelinger i USA. Helen Mirren har vundet både en Oscar og to Golden Globes for rollerne som to engelske dronninger, Hugh Laurie har nok engang vundet en Golden Globe for rollen som Dr. House, og Jeremy Irons løb også med en Golden Globe.

Alle disse priser til britiske skuespillere har gjort komikeren Stephen Fry (som også er brite) en smule bekymret for, om det nu også er gået helt retfærdigt til. Ikke at der decideret er blevet snydt, men måske, siger Fry, bliver de britiske skuespillere bedømt en smule anderledes end deres amerikanske kolleger.

Her er vinderen af Vild med dans

“Jeg burde egentlig ikke sige det her, for det er vel en slags højforræderi, men somme tider spekulerer jeg på, om amerikanerne ikke lader sig narre af vores accent til at tro, at vi er bedre end vi egentlig er,” filosoferer Fry som også siger, at han i nogen grad tvivler på, at amerikanerne ville opdage det, hvis en britisk skuespiller præsterede noget, som var dårligt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu