Britney bankerot?

tirsdag d. 20. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Med en formue på ca. 30 mio. dollars ville de fleste nok sove roligt i visheden om, at deres økonomi intet fejler, men sådan ser sangerinden Britney Spears ikke på situationen. Hun er bekymret for, at hendes livsstil skal føre til, at hun går fallit.

Den ekstravagante livsstil koster nemlig rigtig mange penge, og i øjeblikket er hun jo som bekendt indlagt til afvænning, så det går ikke så godt med at tjene penge for tiden. Desuden har hun angiveligt brugt en stor del af sin formue på advokater, som bistår hende i forbindelse med skilsmissen fra Kevin Federline, og opholdet på afvænningsklinikken er heller ikke ligefrem billigt.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Britney har ellers problemer nok i forvejen uden at skulle tænke på penge, men tanken om, at hun kan ende med at blive ludfattig gør, at sangerinden nu også ligger søvnløs om natten, og det har gjort hendes venner bekymrede. “Hun skal koncentrere sig om at forblive ædru, men det kan hun jo ikke, hvis hun samtidig skal bekymre sig om at gå fallit – og det er lige præcis det, hun frygter,” udtaler en af Britneys venner.

Del din kommentar

Forsiden lige nu