Britney brød sammen på åben skærm

tirsdag d. 18. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears brød i weekenden sammen på åben skærm i et interview med Diane Sawyer. Britney har haft et hårdt år med megen dårlig omtale. Hun er gang på gang blevet kritiseret af sine fans på grund af hendes opførsel og for hendes meget omtalte kys med Madonna. Det største nederlag led hun, da hun mistede Justin Timberlake, der var hendes livs kærlighed. Da hun i interviewet blev spurgt om, hvordan det føltes at miste Justin, fik popprinsessen tårer i øjnene og bad Sawyer om at ende interviewet.

De dårlige minder blev simpelthen for meget for den unge Britney, der jo kun er et menneske ligesom alle os andre. Britney er i dag udkommet med sit nye album In The Zone. Hun har været meget stresset med arbejdet omkring albummet, og eksperter mener, at hun er tæt på et sammenbrud.

Ny bog om kronprinsen: Dramatisk møde med Mary

Britney udtalte selv under interviewet, at hun drikker sig fuld, hun har prøvet at ryge hash, men har aldrig taget hårde stoffer, og kunne heller aldrig nogensinde finde på det. Under et andet interview med journalister i New York, måtte Britney forlade rummet på grund af et grineanfald, der ikke ville stoppe. Nogle konkluderede at Britney havde taget hårde stoffer, og simpelthen havde taget for meget. Men Jive Records benægter alle rygterne. “Britney har aldrig taget hårde stoffer, og lige nu er hun i Los Angeles, og er ved at øve sig til American Music Awards, hvor hun skal performe.” American Music Awards er overstået, og Britney gjorde et strålende stykke arbejde, nogle udtaler, at det er det bedste de har set fra hende i lang tid. Britney strålede og gav den hele armen, hun så ud til, at være kommet ovenpå igen, trods det hårde interview med Diane Sawyer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu