Britney break down

onsdag d. 19. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nu løber sladderen hurtigt igen, denne gang siger rygtere, at Britney har fået et break down. Både på Jubii og i Ekstra Bladet kan man læse, at Britney Spears løb ud under det sidste nummer af koncerten i Berlin. Hun begyndte simpelthen at græde på scenen, og løb pludseligt ud, hvor hun straks blev kørt til Hotel Interconti. De mener simpelthen at Britney er brudt sammen for alvor. Alt dette kommer fra The Sun, der ikke er kendt for andet end billigt sladder.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar Kongepar inviterer heldige undersåtter til kæmpe guldbryllupsfest

The Sun viser et meget flot billede af en grædende Britney med blond hår. Desværre havde Britney endnu ikke fået farvet sit hår blond igen i mandags da hun gav koncert i Berlin. Man kan vidst godt sige, at der er noget der ikke helt hænger sammen. Det er også et af de eneste steder man kan læse om, at Britney brød grædende sammen. Ikke en gang på de tyske hjemmesider kan man læse denne historie.

På billederne fra koncerten kan man se en glad Britney, og det var også en glad Britney der igår gav koncert i Lyon i Frankrig. Britney er gået tilbage til sit gamle look med blond hår. Dette må siges at være et godt træk, da de fleste af hendes fans foretrækker hende med det blonde hår frem for det brune.

Del din kommentar

Forsiden lige nu