Britney er en dyr dame

lørdag d. 8. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har forsøgt at tjene penge på at gå i byen. Det er netop kommet frem, at Britneys repræsentanter har forsøgt at få natklubber til at betale popprinsessen tusindvis af kroner for at besøge dem.

Da Britney skulle give en koncert i Miami ringede en repræsentant for Britneys management til natklubben Mynt, der ligger ved Miamis berømte South Beach. Han fik fat i klubbens ejer og fortalte, at Britney gerne ville reservere nogle borde, så hun og nogle venner kunne feste der, når koncerten var ovre.

Oh Land i X Factor: Først nu er jeg klar Hitprogram vender tilbage: Her er de nye giftelystne danskere

Det var ejeren glad for at høre, for det er jo altid god reklame at have en berømthed som Britney som gæst. Men så bekendtgjorde Britneys repræsentant, at hun ikke ville betale for at besøge natklubben. Tværtimod ville hun have cirka 10.000 kroner for at møde op. Mynts ejer troede ikke sine egne ører, da han hørte “tilbuddet”. Han valgte derfor at grine af det og sige pænt nej tak.

Britneys repræsentant fandt dog tilsyneladende en anden klub, der var villig til at betale for at få hende til at komme. I hvert fald endte Britney og hendes venner med at mødes på naboklubben, der hedder Prive.

Del din kommentar

Forsiden lige nu