Britney ER gravid igen

onsdag d. 10. maj 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Folk har længe undret sig over Britneys voksende mave og hendes lukkede mund. Hun har ikke udtalt sig om de mange rygter om, at hun er blevet gravid igen. Nu har Britney selv brudt stilheden. Hun overraskede publikum på David Letterman, der ikke anede, at hun skulle komme forbi. Det var dog i forvejen arrangeret.

Da Britney kom ind til alles store overraskelse, spurgte Letterman hende ligeud: “Nu har vi altså fastslået, at du rent faktisk er gravid igen?” Til dette svarede Britney ja. Gæsterne til showet bliver planlagt flere uger i forvejen, men dette blev først arrangeret tidligere på dagen, så derfor vidste publikum ikke, at Britney ville dukke op med den glædelige nyhed.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Dette betyder så også, at hun nok er omkring 5 måneder henne i graviditeten. Når man tænker på hvor stor hendes mave var sidste gang, så er det meget godt klaret af popstjernen. Det lader altså til at hendes karriere må vente lidt længere, men hun er stadig i gang med indspilningerne til hendes nye album, der skulle udkomme senere på året.

Del din kommentar

Forsiden lige nu