Britney er gravid

torsdag d. 27. april 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears er gravid igen. Rygterne fortsætter, men nu skriver nogle blade, at den er god nok. Britney er nemlig blevet fotograferet af paparazzi iført en rød bikini, og på billederne kunne man tydeligt se en stor bule på hendes mave. Det siges, at hun allerede er fem måneder henne i graviditeten, og at hun har vidst det siden februar måned. Familien fik det dog først at vide i april måned. Dette stemmer dog ikke helt overens med hvordan Britney har festet med sprut og hele molevitten. En ting der er helt sikkert er, at Britney holder pressekonference d. 4. maj.

Britisk stjerneskuespiller er død

Det siges, at Britney officielt vil fortælle verden, at hun er blevet gravid igen, og så vil hun fortælle om hvad status er på hendes ægteskab, da hun ikke er blevet set sammen med sin mand Kevin Federline i flere uger nu. Det er indtil videre kun spekulationer, men man kan være sikker på, at hun har tænkt sig at fortælle noget meget stort, da det virkeligt er lang tid siden, at hun har holdt en pressekonference.

Britneys nye album er planlagt til at udkomme i november måned i år, og en world tour skal planlægges til starten af 2007. Desuden skulle Britney optræde ved en masse prisuddelinger i år, men har trukket sig fra sine aftaler, ingen ved hvad grunden er.

Del din kommentar

Forsiden lige nu