Britney for fed

fredag d. 30. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears er blevet tilbudt 30 millioner kroner for at vise sig i Playboy Magazine, men hun har fået besked på at gå på slankekur først. Britney har mødt Hugh Hefner og er givetvis kommet til enighed om en aftale. Selv er popstjernen overbevist om, at udgaven vil blive tidens mest solgte. En kilde nær det kendte Playboy blad siger, at Britney Spears ikke har helt perfekte former, og derfor må hun smide nogle kilo, før hun kan stille op foran kameraerne.

Kom med indenfor på Marselisborg Josefine overtager Peter Møllers plads som fodboldens ankermand

“Britney er ikke ude af form, men lige nu er hun for tyk til at komme med i bladet,” siger en kilde. Popstjernen har altså en kontrakt på, at hun får 30 millioner kroner for at vise alt i et kommende nummer af Playboy. Men Britney skal først tabe ni kilo. Kurverne på den populære popprinsesse har lagt sig ud de sidste mange uger.

Da der blev taget billeder ude foran Kodak Theatre i Hollywood var Britneys mave langt fra så flad som den plejer at være. Der spekuleres i om hun er blevet lidt for glad for søde sager. I tv-showet Ryan Seacrests indrømmede hun også at “Chokolade er som orgasme for mig”. Men mon ikke ni kilo er lidt rigeligt, da der i forvejen ikke er meget kød på hende.

Del din kommentar

Forsiden lige nu