Britney holder på pengene

onsdag d. 22. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har besluttet sig for, at hun vil beskytte sine penge. Britney ville oprindelig ikke have nogen former for ægteskabsaftale. Mor Lynne og Britneys advokater var ikke glade for denne beslutning, og derfor fik de hende på andre tanker. Derfor har Britney nu besluttet sig for at få en ægteskabsaftale.

Dette betyder, at fattige Kevin Federline ikke får en krone af Britneys formue, der nærmer sig en million dollars. Parret blev i weekenden gift ved en privat ceremoni. Folk havde fået at vide, at det var en forlovelsesfest, det var kun brudepigerne og forloverne der havde fået at vide, at de skulle giftes, og var derfor mødt op i henholdsvis bordeaux røde kjoler og smoking.

Nu kommer der en amerikansk udgave af "Skam"

Alle der var med til festen fik deres egen godtepose med hjem. Posen indeholdt blandt andet en æske med drops. På æsken stod der juicy choice. Desuden var der en falsk hvid rose, der havde et vedhæng af Sterling sølv. For enden af vedhænget hang en dråbe med et billede af det nygifte par.

På billedet til denne nyhed kan man se Britney der griner, fordi hende og Kevin Federline lige har narret pressen. De er på vej til deres eget bryllup, men pressen har ingen anelse om, hvad der foregår.

Del din kommentar

Forsiden lige nu