Britney i krise

tirsdag d. 6. december 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears’ ægteskab er i stor krise. Det lader ikke til, at livet som mand og kone går særlig godt for de nybagte forældre Britney Spears og Kevin Federline. Efter et meget stort skænderi smed Britney Kevin ud fra deres Malibu hjem i sidste uge. Derefter fik hun hans nye Ferrari slæbt væk og bragt tilbage til forretningen.

Britney tog derefter til Las Vegas for at fejre sin fødselsdag. Kevin fulgte dog efter hende, og tjekkede endda ind på det samme hotel. Givetvis i håb om at Britney var kommet i godt humør igen. Han begyndte at lave non-stop telefonopringninger til det hotelværelse, hvor Britney boede sammen med sønnen Sean Preston. Britney skulle have været med til dette års Billboard Awards i Las Vegas, men droppede det, da hun var alt for oprørt.

Heidi delte billede af honningkagehus: Så ringede kongehuset

Britneys mor var også med, og hun hjælper parret med at få deres ægteskab til at fungere igen, da Britney er sønderknust over Kevins opførsel. Han kan ikke rigtig finde ud af at være far, han fester konstant med vennerne, mens Britney må skifte bleer derhjemme. Desuden elsker han sin bil næsten lige så meget som Britney, så det var som et slag i ansigtet på ham, da han fandt ud af, at Britney havde sendt bilen tilbage hvor den kom fra. Det vides endnu ikke om parret har fået det godt sammen igen, eller om Kevin stadig er ude i kulden.

Del din kommentar

Forsiden lige nu