Britney kritiseret

onsdag d. 5. maj 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears er endnu en gang blevet kritiseret af Christina Aguilera. Da Christina viste sig på tv for at sige, at hun aflyste sin turné på grund af sin stemme, fik hun lige klmet en bemærkning ind om Britney. Christina aflyser sin turné, da hendes læger har sagt, at hendes stemme har brug for ro med det samme, ellers vil hun ikke kunne synge. Christina udtalte derefter på tv, at hun havde mistet stemmen fordi hun synger i alle sine koncerter.

Kendte og kongelige indtog Tivoli Dronningen åbner dørene på Cayx

En mindre pæn hentydning om, at Britney ikke synger på sin Onyx Hotel Tour. Den eneste sang hun faktisk synger live er Everytime, og nogle gange sangen Shadow. En talskvinde for Britney udtaler, at det er da klart at Britney ikke selv synger, og at hun er udkørt. Hun giver et fabelagtig show den ene aften efter den anden, det er der ingen stjerner der kan holde til. Det er desuden Britneys show, der virkelig trækker folk til, og der sørger for, at hendes koncerter bliver udsolgt.

Det er blevet udtalt, at Christina bare er misundelig, og at hun dropper ud af sin tour fordi hun ikke kan få nogen af sine koncerter udsolgt. Alle har deres meninger om sagen, og vi kommer med vores, når vi selv har mødt Britney Spears live i Forum på søndag.

Del din kommentar

Forsiden lige nu