Britney lancerede ny parfume

torsdag d. 16. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Igår lancerede Britney Spears sin nye parfume kollektion fra Elizabeth Arden, Curious. Fans har længe ventet på at få et glimt af popstjernen, og igår fik de chancen. Britney har længe gået rundt og set kedelig og usoigneret ud, men igår så de mange fans den side af Britney, som de bedst husker hende for.

Hun mødte op på Macy’s i New York iført en meget sød rød kjole, der ikke var for afslørende. For at få lov til at møde Britney skulle fans købe hele hendes nye kollektion for 120$. Der blev kun delt 250 VIP pas ud. De heldige fik lov til at møde Britney personligt. og få taget et billede sammen med hende. Billedet ville derefter blive sendt hjem til personen, som et godt minde. De måtte dog ikke få en personlig autograf eller selv tage billeder af hende. Desuden fik de heldige fans en plakat med autograf på.

Kendt TV-vært efter valggyser: -Folk ved hvem jeg er

Britney gav også et interview hvor hun udtaler, at hun er meget glad for sin nye parfume. Omkring det tidlige ægteskab med Kevin Federline udtaler hun, at hun ikke synes det er for tidligt, når to mennesker virkelig elsker hinanden. Hun vil ikke ud med detaljer omkring brylluppet men siger, at det vil blive hendes drømmebryllup. Til sidst udtaler hun også, at hun gerne vil være mor i en ung alder, og hvis folk ikke synes om det, så er det deres problem, for det er hendes drøm, og den vil hun følge.

Del din kommentar

Forsiden lige nu