Britney midt i en ulykke

tirsdag d. 22. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears så til mens hendes mor, Lynne Spears, kørte en paparazzis fod over. Lynne, Britney og lillesøster Jamie Lynn var taget til en dyrehandler for at købe en hundehvalp. Det tegnede til at blive en god dag, og de fandt da også en sød lille hvid hundehvalp, som de tog med sig hjem. Som sædvanlig når Britney går uden for en dør er der proppet med paparazzi, og denne gang var ikke nogen undtagelse.

Dronningen åbner dørene på Cayx

Da familien havde sat sig i bilen prøvede fotograferne at tage billeder af den smukke popprinsesse gennem ruderne. De kom alt for tæt på bilen, og da Lynne startede bilen og kørte, gik det ud over en fotograf, der stod helt op ad bilen. Hun kørte hans fod over, og der blev tilkaldt en ambulance og politiet. Desuden kom der også en brandbil, hvilket var totalt overfødigt, men det skulle jo foregå i bedste Los Angeles stil.

Kendte og kongelige indtog Tivoli

Lynne steg ud af bilen for at tale med politiet, og fotograferne begyndte at råbe og skrige ad Britney, og det var bestemt ikke pæne ord de råbte. Britney blev sur og råbte ligeledes diverse bandeord som svar. Fotograferne var dog så hårde ved den unge popstjerne, at det endte med, at hun begyndte at græde. Manger misunder de store stjerner, men når man ser på sådan en helt almindelig dag i Britneys liv, så er det måske ikke så glamourøst alligevel. Britneys talskvinde har desuden udtalt, at Britney og Federline ikke er blevet forlovet, så der går nok noget tid inden Britney endnu en gang går op ad kirkegulvet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu