Britney mod Beyonc

onsdag d. 28. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears og Beyoncé Knowles er ikke bedste venner, men gode rivaler. I den nye Pepsi reklame ser de to ud til at være meget gode venner, men i virkeligheden laver de ikke andet end at skændes med hinanden. Britney chokerede Beyoncé og Pink, da hun stormede ud efter et skænderi med Destiny's Child stjernen.

I mandags havde Pepsi reklamen premiere, og de to skønheder så ud til at have det godt med hinanden. Senere på aftenen gik det dog galt. Efter festen gik de nemlig alle på den udsøgte restaurant Nobu, og her opstod der gnister mellem Britney og Beyoncé. Ti minutter inde i middagen stormede Britney ud fra restauranten.

Jennifer Lawrence er atter ledig på markedet

Et vidne der var i restauranten udtaler, at Beyoncé var Britneys skydeskive. Han mener desuden, at det er latterligt, at Pepsi giver stjernerne flere millioner for at være med i reklamen, og så er de ikke en gang civiliserede nok til at spise middag sammen.

Dog skal det siges, at man heller ikke må glemme, at selv om de er godt betalte stjerner, så er de trods alt mennesker som os andre.

Del din kommentar

Forsiden lige nu