Britney og whisky

torsdag d. 15. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Nogle mener at Britney Spears også er begyndt at drikke om dagen. Hun kom hjem fra sin ferie på Hawaii med Kevin Federline. De tyede åbenbart til en ny form for diæt der bestod af pommesfrites, chips og andet junkfood. Da parret kom ud fra den sidste butik de var inde i, havde Britney en Red Bull i den ene hånd, og en mini flaske der lignede whisky i den anden. Rygterne gik hurtigt, og det blev altså til, at Britney er begyndt at drikke om dagen.

Oh Land i X Factor: Først nu er jeg klar

Dette viser sig i mellemtiden ikke at være sandt. Britneys talsmand snakkede med det samme med Britney efter han selv så hvad medierne havde skrevet og sagt. Det hele var en misforståelse, Britney forklarede ham, at det hun havde købt var ginseng i en lille flaske, og at hun drak Red Bull til for at tage det meste af smagen. Altså en meget opfriskende cocktail i stedet for en berusende cocktail.

Indviklet? Her er de royale med noget til fælles

På billedet der blev taget af hende med miniflasken i hånden, kunne man heller ikke se hvad det var for en miniflaske. Det kunne hurtigt være blevet til endnu mere dårlig omtale for popstjernen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu