Britney om onani

torsdag d. 13. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears mener, at kvinder skal tilfredsstille dem selv foran mændene. I et interview med People udtaler hun, at kvinder skal tilfredsstille sig selv først, og så lade partneren følge efter. Hun har lige afsløret titlen på én af sine nye sange, der hedder Touch Of My Hand, og udelukkende handler om dette følsomme emne.

"Det er positivt at tage sig af sig selv nogle gange. Fyre taler om det, hvorfor skulle piger ikke også kunne det? Jeg mener, at hvis man siger, at man ikke gør det, så lyver man. Sådan er livet," siger Britney.

Svømme-Mie efter Vild med dans-exit: -Græder nok

Britney har desuden udtalt, at Touch Of My Hand er en ode til onani. Hun mener også, at det er positivt for piger, ikke at være afhængig af fyrene. "Når man er alene, finder man virkelig ud af, hvad der gør én glad og tilfreds. Når man har fundet ud af det, så kan man også give mere til andre mennesker," siger hun. "Når du gør dig selv ophidset, det er i virkeligheden det, der gør fyren ophidset. Så gør dig selv glad, og lad ham så følge efter." Britney skulle ellers være flov over at tale om emnet, men det lader til, at hun er kommet over dette igen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu