Britney opereret

torsdag d. 10. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears faldt og skadede sit knæ, under optagelsen af musikvideoen til “Outrageous”, som hun laver sammen med Snoop Dogg. Det skete tirsdag og knæskaden var så alvorlig, at hun i går blev opereret på et sygehus i New York.

I dag skal kronprinsen møde nogle helt særlige mennesker Legendarisk musikalsk sammenstød: Det hele startede med et tweet

Britney mistede balancen under en dansescene og faldt så uheldigt, at hun kom til at forværre en tidligere danseskade yderligere. Efter faldet kunne hun ikke rejse sig op selv, men blev grædende liggende på gulvet: “Britney sagde, at hun ikke kunne rejse sig op. Hendes livvagt løftede hende op og kørte hende på sygehuset. Britney frygter nu, at hun har forårsaget permanent skade på knæet”, fortæller et øjenvidne.

Pladeselskabet Jive Records bekræfter, at Britney er blevet opereret, men kan endnu ikke sige noget om, hvor længe hun vil være sygemeldt. Popprinsessen har netop afsluttet sin Europaturne og skulle efter planen begynde at turnere i USA fra den 22. juni, men det er endnu uvist, om hun bliver nødt til at udsætte nogle af koncerterne.

Del din kommentar

Forsiden lige nu