Britney på banen igen

tirsdag d. 4. januar 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears er begyndt på et nyt album, selvom det var meningen hun skulle holde en pause fra det hele i mindst to år. I følge Britney selv var det hele en misforståelse. I et nyt brev til sine fans forklarer hun, at det hun mente med en pause, var en pause fra alle de strenge regler. Nu synes hun igen det er sjovt at arbejde, det gjorde hun ikke før, det var nærmest blevet til slavearbejde for hende.

Britney er lige blevet færdig med musikvideoen til Do Something, som hun selv har været med til at instruere. Hun har brugt en helt ny instruktør, og måtte også overbevise sit pladeselskab om, at det var det rigtige at gøre. De blev færdige med videoen på kun fem timer, og Britney stod selv for al koreografien og stylingen. Tøjet kommer fra Juicy Couture.

Stjålne Lennon-effekter dukket op i Berlin

Britney er desuden i gang med at skrive sin egen musical, der kommer til at hedde Hollywood. Den gør grin med hele Hollywood sceneriet. Britney er også næsten færdig med sit sjette album. Hendes nye single Mona Lisa er allerde blev spillet i USA. Sangen skrev hun mens hun var på tour kort tid før hun kom til skade med sit knæ. Albummet har ikke noget navn endnu, men Britney overvejer at kalde den for The Original Doll. Hun regner med at udgive albummet til sommer, og måske endda før. Rygterne går på, at Britney vil tage på en ny verdensturn

Del din kommentar

Forsiden lige nu