Britney søger piger

mandag d. 26. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears søger piger der både kan synge og danse og som har erfaring. Det vides ikke hvad hun skal bruge pigerne til, men rygtet lyder på, at det måske er til en fitness video. Der har nemlig gået rygter om, at Britney vil lancere sin egen fitness video, og på den måde håber hun også på, at hun bliver bedre til at holde sig selv i form.

Et andet rygte lyder på, at det har noget at gøre med hendes nye album der udkommer til november. Under alle omstændigheder søger hun altså piger til et eller andet. Her er de kriterier man skal opfylde hvis man er interesseret:

Josefine overtager Peter Møllers plads som fodboldens ankermand

* Man skal være mellem 18-25 år.
* Man skal være af kvindelig køn.
* Man skal bo i i det sydlige CA, eller være villig til at rejse dertil.
* Man skal være fleksibel med hensyn til arbejdstider.
* Man skal testes for stoffer.

Kom med indenfor på Marselisborg

Der er vigtigt at man har tidligere erfaring inden for sang og/eller dans, og man får selvfølgelig løn for det. Hvis man kan opfylde disse kriterier, så er man klar til et interview. Man skal tilmelde dig Star Search Casting for at få telefonnummeret man skal bruge for at give interview. Det koster ikke noget at tilmelde sig. Gå ind på http://www.starsearchcasting.com og gå ind under Casting Notices. Her findes de detaljer der skal bruges. Held og lykke med det.

Del din kommentar

Forsiden lige nu