Britney Spears er gravid!

onsdag d. 13. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har endelig afsløret at hun er gravid. Der har længe gået rygter om at Britney Spears enten var overvægtig, eller også var hun blevet gravid. Britney har selv ikke udtalt sig om disse rygter, selvom pressen har vist mange billeder af hendes voksende mave. Nu har hun selv skrevet en besked til sine fans på hendes hjemmeside Britneyspears.com.

Campingglad prins knokler før besøg i Danmark

I beskeden står der: “Kære fans. Tiden er endelig kommet for os, hvor vi kan afsløre vores vidunderlige nyhed, at vi venter vores første barn sammen. Det er kommet frem at jeg var på hospitalet denne weekend. Kevin og jeg vil gerne lade alle vide, at alt er som det skal være. Tak for jeres tanker og bønner. Kærlig hilsen Britney og Kevin.” Rygterne var altså sande, og Britney er gravid med parrets første barn. Dette forklarer også, hvorfor popstjernen tager en længere pause fra ræset.

Det kom frem at man har set Britney blive kørt på hospitalet i weekenden. Hun var bleg, græd og havde blod på cowboybukserne. Hun blev først kørt på intensiv, men blev senere forflyttet til en graviditetsafdeling, hvor hun senere blev udskrevet fra. Hun mistede altså ikke barnet, men er gravid. Det vides endnu ikke hvornår Britney skal føde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu