Britney Spears skal skilles

onsdag d. 8. november 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har søgt om skilsmisse. Britneys mange fans har endelig fået deres vilje. Britney Spears søgte d. 6. november om skilsmisse fra sin mand Kevin Federline. Britney vil have forældremyndigheden over deres to børn Sean Preston og Jayden James, mens Federline får ret til at besøge børnene. Federline kan heller ikke regne med at få noget ud af skilsmissen, da der blev lavet en ægteskabspagt da parret blev gift.

Det lader til, at Britney fik nok af sin mand, da hun endnu en gang ikke mødte op til middag sammen med hende. Hun besluttede sig så derfor ikke at møde op på starten af Kevins rap tour, der startede i New York. Britney skulle have præsenteret Kevin, men dukkede altså aldrig op til showet. Parret har knap nok snakket sammen i løbet af de sidste par måneder, og det lader til, at Kevin har lejet en lejlighed i de sidste to uger.

Fie Laursen: -Det lytter jeg til

Samme dag som Britney søgte om skilsmisse, dukkede hun uanmeldt op på David Lettermans show. Hun fortalte intet om en skilsmisse, men så meget frisk ud med en ny blond frisure, og hun har virkelig fået sin krop tilbage igen. Hun så meget glad ud, og vidste godt selv, at hun rigtig viste sig frem. Britney har også været ude at skøjte siden hun søgte om skilsmissen. Her kunne man heller ikke se, at hun skulle være ked af det. Hun så nærmere glad og lykkelig ud.

Kevin fik et ordentligt slag i hovedet, da han modtog de forfærdelige nyheder på SMS, da han var færdig med et interview. Han kan nu ikke være helt utilfreds, eftersom Britney skaffede ham en karriere og en masse penge.

Dette er ikke bare rygter. Man kan finde de papirer Britney har underskrevet ude på nettet.

Andre nyheder fra Kendte.dk:
Britneys baby dreng eller pige? :: Lindsay Lohan frygter for sit liv
Britney Spears køber ind :: Simon Cowell tilbyder pladekontrakt
Britney Spears vender tilbage igen :: Robbie Williams afvist

Del din kommentar

Forsiden lige nu