Britney stedmor igen

onsdag d. 21. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears er blevet stedmor for anden gang på meget kort tid, og uden at være gift. Shar Jackson og Kevin Federline har i forvejen en datter sammen, og tirsdag blev Kevin igen far til en lille dreng. Nu er Britney altså stedmor til to små børn. Britney vil meget gerne selv have børn engang og udtaler, at hun ser sig selv med fire eller fem børn.

Aretha Franklin begraves i sin hjemby 31. august

Nye rygter går på, at Britney vil lade sit bryllup filme på international tv. Mange berømtheder er bange for, at paparazzi skal storme deres bryllupper, ligesom Jennifer Lopez og Ben Affleck. Så istedet for at bruge mange penge på en masse sikkerhedsforanstaltninger, vil Britney invitere tv med til brylluppet. Brylluppet vil blive overalt i verden live.

Kendt skuespiller mor for første gang

Britney siger selv, at hun ikke er nogen Prinsesse Diana, men i det mindste kan hun på denne måde holde paparazzi væk, for de er ikke inviteret. Tv vil få adgang til hele brylluppet, både ceremonien og festen. Popprinsessen skulle allerede have sagt til sine folk, at de bare skal gå igang med forhandlingerne med et amerikansk tv selskab. Om rygterne er sande vil tiden vise.

Del din kommentar

Forsiden lige nu