Britney stopper

mandag d. 18. oktober 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har fortalt sine fans, at hun tager en pause fra det hele. På Britneys officielle hjemmeside www.britneyspears.com havde hun lovet sine fans et “letter of truth”, der skulle forklare alle de vilde ting hun har gjort for nyligt, og hvorfor hun ikke er kommet på banen igen efter sit knæbrud. Britney har overtaget skriveriet efter sin mor, der plejede at skrive til de mange fans. De mange fans blev skuffede, da de havde betalt for at kunne læse popstjernens brev der skulle afsløre alt, og de kun fik et lille brev. Når man har betalt de penge det koster, så har man adgang til alle de kommende breve Britney vil skrive på sitet. Dog vil de efter kort tid være tilladt for alle at læse.

Noget af Britneys brev til sine fans:

Jeg vil også holde en pause for at nyde livet. Jeg har faktisk lært at sige “NEJ!” Med denne nyfundne frihed er det som om, at folk ikke ved hvordan de skal opføre sig, når de er i nærheden af mig. Skal vi tale til hende som vi gjorde da hun var 16 år, eller som det ikon alle siger hun er? Min forret lige nu er bare at slappe af, og lade alle de andre overeksponerede blondiner på forsiden af US Weekly være jeres underholdning. HELD OG LYKKE PIGER!! Jeg er ked af at det har virket som om mit liv har været et kaos de sidste to år, det er nok fordi DET VAR DET. Jeg forstår nu hvad de mener når de taler om barnestjerner. Fortsæt, fortsæt, fortsæt er alt jeg har kendt til siden jeg var 15 år gammel.
Jeg ved at mit knæ gav op denne sommer, så jeg ikke fik noget andet valg end at stoppe. Min krop var ved at sige stop, og havde brug for ro.
Jeg vil gerne nyde alle de simple ting, jeg har gået glip af over de sidste par år på grund af hårdt arbejde.
At være gift er FANTASTISK og jeg kan ikke vente med at starte en familie!

Politi efterforsker Weinstein for overgreb

Love always, Britney

P.S. Jeg ser frem til at skrive til jer snart igen. Nu har Kevin og jeg endelig mulighed for at tage på bryllupsrejse.

Hvor bryllupsrejsen skal gå hen, skriver Britney ikke noget om.
Læs hele brevet her: www.britneyspears.com

Del din kommentar

Forsiden lige nu