Britney tilbage igen

fredag d. 25. juni 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears er vendt tilbage til sin gode gamle religion, og har droppet kabbalah. Britney blev tilhænger af kabbalah da hendes venskab med Madonna blomstrede. Nu har Britneys mor, Lynne Spears, haft en lille snak med Britney omkring religionen. Lynne bryder sig ikke om kabbalah. Britney har lyttet til sin mor, og har nu droppet religionen. Hun går heller ikke længere med det berømte røde armbånd, som religionens tilhængere går med. Lynne har også haft Britney med i kirke igen, for at bede om, at hun vil komme sig hurtigt over sin knæskade.

Forrygende spillefilm om en forfærdelig opvækst Lars Løkke til kronprinsen: De er folkets Frederik

Britney har da også allerede nye fremtidsplaner, og de indeholder ikke, at hun vil lægge karrieren på hylden. Britneys album nummer 5 skal nemlig udkomme d. 16. november i år. Albummet hedder indtil videre Hits, men den kan nå at skifte navn mange gange endnu. Desuden har hun to film på programmet, og hun skal gøre reklame for sin nye duft fra Elizabeth Arden, Curious. Så hun har altså nok at lave, og dropper ikke lige karrieren med det samme.

Desuden har Britney fået en opringning fra ekskæresten Justin Timberlake kort tid efter knæoperationen. Han fortalte hende, at han ville være der for hende, og at han gerne ville hjælpe hende med at skrive nye sange, og hjælpe hende med at komme sig over al den dårlige omtale der har været omkring hendes tour og knæskaden. En rigtig gentleman.

Del din kommentar

Forsiden lige nu