Britney udsætter sig selv

torsdag d. 8. juli 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears sætter alle sine penge på spil når hun gifter sig. Hun har nemlig udtalt, at hun under ingen omstændigheder vil underskrive en aftale, hvor hendes kommende ægtemand Kevin Federline fraskriver sig alle rettighederne til hendes penge, hvis de nu skulle blive skilt. Hun har direkte udtalt, at hun gifter sig på grund af kærlighed og ikke på grund af penge. Britneys forældre har nærmest lagt på fødder foran hende for at få hende til at sikre sine penge, men hun nægter at underskrive aftalen.

Popikoner må aflyse koncert efter ulykke: 14 personer såret Husker du dem? Disse gæstestjerner satte kulør på Rejseholdet

Hvis parret bliver skilt har Kevin ifølge loven i Californien ret til halvdelen af Britneys formue, såfremt hun ikke underskriver aftalen. Britney skulle efter sigende have en formue på næsten en milliard kroner, mens Kevin Federline er fattig som en kirkerotte.

Brylluppet bliver ikke et lille bryllup, men mange mener, at det bliver så stort, at man vil tale om det flere år efter begivenheden. Britney vil holde brylluppet hjemme i Louisiana, og der kommer flere hundrede gæster. Desuden har Britneys manager allerede i tirsdags kontaktet Capitol Records, for at få Coldplay til at komme og spille til brylluppet. Det bliver en meget dyr affære, men man kan være sikker på, at der ikke vil blive sparet på noget som helst når popprinsessen skal giftes.

Del din kommentar

Forsiden lige nu