Britney vil holde pause

mandag d. 5. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Rygterne siger, at Britney Spears er blevet så træt, at hun har hårdt brug for en pause. Det siges, at Britney har spurgt sine chefer, om hun må stoppe med touren lidt tidligere end planlagt, og droppe nogle af de senere datoer på touren. Britney er så udkørt, at hun mener, at hun ikke kan klare mere lige for øjeblikket. I torsdags droppede hun koncerten på Gund Arena i Cleveland. Grunden var, at Britney var blevet syg. Fansene mødte op til et skilt hvorpå der stod, at koncerten blev udsat til d.29 juni på grund af sygdom.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

En kilde tæt på popprinsessen udtaler:” Hun er meget træt, og hun har brug for at slappe af. Hun droppede showet i torsdags, fordi hun ikke havde det så godt. Den heftige tidsplan går hende på, og hun vil gerne have en pause. Det at optræde den ene aften efter den anden tager hårdt på hende, og nu kan hun rigtig begynde at mærke det.”

Britney har allerede stoppet inde i en koncert på grund af en knæskade, og måtte aflyse yderligere to koncerter. Det er meningen, at Britney skal give koncert i Forum d.9 maj, men om hun kommer, det vil kun tiden vise.

Del din kommentar

Forsiden lige nu