Britney vil kun kysse Madonna

torsdag d. 4. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears vil kun kysse en kvinde igen, hvis kvinden er Madonna. “Jeg har aldrig kysset en kvinde før. Under prøverne før showet sagde Madonna, at vi bare skulle lade vores følelser tage over, og se hvad der ville ske når vi sang. Jeg vil aldrig kysse en kvinde igen. Men måske hvis det er med Madonna,” udtaler Britney til CNN.

Adam Price om Herrens veje: -Vi har haft kæmpe diskussioner Dansk filmhit bliver til musical: Satser på international succes

Hun udtaler også, at hun ikke vidste, at kysset ville blive så langt, og at det ville være et tungekys. “Jeg optræder bare, og udtrykker mig selv. Ved at opfylde mine egne drømme, og have det sjovt mens jeg gør det, føler jeg at jeg inspirerer mine fans,” siger popstjernen.

Britney vil gerne lave en ny film eller musical igen, men lige nu bruger hun hele sin energi på musikken. Hun går også rundt med tanker om, at flytte til London, hvor Madonna også bor. Hun mener, at hun kan være mere anonym i London, og det har hun brug for. Men selvom hun gerne vil være fri for kameraerne, er Britney helt vild med reality shows.

Del din kommentar

Forsiden lige nu