Britneys bog afslører alt

tirsdag d. 20. januar 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears vil afsløre alt om sit vilde liv og elskere i en bog om hende selv. Det siges at blive en bog om kærlighed, lyst og alt det triste i Britneys liv. Mon ikke der vil stå en masse om hendes livslange kærlighed til Justin Timberlake og ægteskabet der kun varede i to dage med barndomsvennen Jason Alexander?

Så sluttede danse-festen for Mie

Efter sigende skulle hun skrive bogen senere på året, og det vil blive årets bog og en bestseller. Hun er lige nu ved at beslutte hvem der skal hjælpe hende med at skrive bogen. Ifølge rygterne har Britney lovet, at hun vil fortælle den rigtige grund til at hun giftede sig med Jason Alexander, for derefter at lade sig skille fra ham efter kun to dage.

Der vil helt sikkert også stå en masse om hendes vilde natteliv i bogen. Bogen skulle komme til at hedde On My Own. Nyhederne om bogen kom lige efter, at Britney er set forlade et hospital i Los Angeles, hvilket endnu en gang sætter rygter igang om hendes helbred, der ikke kan være helt i topform. Britney er lige nu aktuel i en ny Pepsi reklame, hvor hun er klædt som romer i meget lidt tøj.

Del din kommentar

Forsiden lige nu