Britneys druktur

onsdag d. 30. maj 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Mens det går helt forrygende for Justin Timberlake og også ser ganske lyst ud for Kevin Federline, så går det alt andet end godt for de to herres fælles ex, Britney Spears, som efter sigende faldt af vandvognen med et brag i denne weekend.

I søndags fandt personalet på Sky Bar i Los Angeles sangerinden i en aldeles ynkelig tilstand på toilettet. Hun græd i stride strømme, mens hun kastede op, og det endte med, at personalet måtte bære hende ud i en frygtelig forfatning. En kilde fortæller, at hendes make-up var tværet ud i hele ansigtet, og parykken hang skævt. Britney blev ved med at undskylde sig og sige, at hun ikke havde det godt for tiden, mens hun blev båret ud fra Hotel Mondrian, hvor baren ligger. Hun havde ellers booket et værelse, men hun var så dårlig, at hun var nødt til at lade sin bodyguard fragte sig hjem.

Dødsfald: Oscar-vinder har slukket for sit kamera

“Hun så farlig ud og sad på gulvet med hovedet over toiletkummen og brækkede sig. Der var bræk på hendes sorte kjole,” fortæller et vidne om episoden, som helt sikkert ikke var noget kønt syn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu