Britneys fødsel på live TV

mandag d. 15. august 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Kevin Federline vil gerne have at Britney skal føde i en live udsendelse på TV. Det er noget der ville glæde rigtig mange fans, men Britney er dog ikke selv vild med idéen om at føde på live TV. Kevin er helt sikker på, at to udsendelser, den første hvor man ser Britney får veer, og den næste hvor hun føder, vil tiltrække mange seere, men det er ikke nok til at overbevise Britney om, at det er det rigtige at gøre. Britney har ikke lyst til at hele verden skal se hende i store smerter.

Hun siger, at kvinder normalt ikke ser særlige pæne ud når de føder, og hun vil ikke have at hele verden skal se hende sådan. Desuden føler hun, at det er en meget privat oplevelse der skal deles mellem hende og Kevin og ikke andre. Kevin optager dog hele begivenheden på video kamera, og ifølge en ven har Britney sagt, at hun måske kan gå med til, at der bliver lavet en udseendelse om det bagefter.

Seernes darling sendt ud af bagedysten

Hun gider nemlig ikke skulle tænke på, om hendes makeup ser fint ud, og om håret sidder ordentligt, mens hun har store smerter og skal føde for første gang. Desuden vil hun gerne kunne sige fra, hvis fødslen ikke skulle gå som planlagt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu