Britneys heftige video

tirsdag d. 13. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears' nye meget kontroversielle musikvideo Everytime er udkommet. Først var det meningen, at Britney skulle begå selvmord i videoen, men det blev droppet igen, mest af alt på grund af sure forældre, der mente, at det ville give deres børn nogle knap så gode idéer. Men Britney har ikke droppet idéen ethundrede procent.

Josefine overtager Peter Møllers plads som fodboldens ankermand

I videoen, hvor Britney befinder sig i et badekar begynder hendes håndled at bløde fra tid til anden. Først ligner det en rød Kabbalah armbånd Britney har om håndleddet, men det bliver til en rød linie af blod. Dette ses først, da hun tager hånden ned i vandet, hvor der så breder sig en rød tåge ud fra håndleddet. Hun tager altså ikke livet af sig selv på en hård og brutal måde, men på en mystisk måde, da hun ikke mister ret meget blod. Alligevel glider hun bevidstløs ned under vandet i badekarret. Selvom Britney dør, ender hun i et hvidt oplyst hospitalsrum, hvor en mor lige har født sit første barn. Til sidst ser man en levende Britney Spears komme op af vandet i badekarret igen, med et smil på læben. På én eller anden måde lever hun igen.

Kom med indenfor på Marselisborg

"Den er mere som en film. Det er helt forskelligt fra alt det jeg nogensinde har lavet. Den er mørk, og den viser mig i et andet lys. Selvfølgelig vil jeg gå tilbage til at lave dance videoer, men jeg ville bare inspireres og udfordres," udtaler Britney. Desuden fortæller hun, at musikvideoen handler om reinkarnation.

Del din kommentar

Forsiden lige nu