Britt Bendixen sælger ikonisk danseskole

onsdag d. 25. november 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Pejsegården i Husum er nu solgt. Foto: Google Street View

Pejsegården i Husum er nu solgt. Foto: Google Street View

Siden 1945 har Pejsegården huset en danseskole – nu har Britt Bendixen solgt bygningen

Britt Bendixen har gennem længere tid haft Pejsegården i Husum til salg. Nu er bygningen blevet solgt til en lokal investor.

Pejsegården har fungeret som danseskole siden 1945 under Britts forældre, Mitzi og Frode Bendixen. Senere overtog Britt og hendes bror Bo driften, og senere igen var det tredje generation under Niclas Bendixen. Både Britt og Niclas er opvokset på Pejsegården.

Britt Bendixen drak svigerdatter under bordet

Ifølge netavisen 2700-netavisen.dk er bygningen blevet solgt til en lokal investor, der ønsker at bevare Pejsegårdens funktion.

En særlig ånd

– Der er en helt særlig ånd på stedet, og den er jeg enormt glad for at køber også har i sinde at videreføre. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vores sted kommer i gode hænder og at fremtiden for Pejsegården ser lys og spændende ud, siger Britt Bendixen til 2700-netavisen.dk.

Pejsegården er opført i 1925 og består af tre enheder: Den oprindelige patricier-villa, mellembygning med selskabslokaler i flere plan og en tilbygning, hvor der er hovedindgang, reception, storsal, mindre selskabslokale og pejsestue.

Del din kommentar

Forsiden lige nu