Broen-stjerne: -Succes gjorde mig arrogant

søndag d. 3. juli 2016 kl: 17. 52 Af: Ritzau Fokus
Diane Kruger jkommer oprindeligt fra Tyskland.
Diane Kruger jkommer oprindeligt fra Tyskland. Foto: Mika Schmidt/DDP IMAGES/MIKA SCHMIDT

Skuespillerinden Diane Kruger, der har hovedrollen i den amerikanske udgave af den dansk/svenske hitserie, kunne ikke håndtere sin succes.

Med roller i storfilmen “Troja”, Tarantino-braget “Inglourious Basterds” og i den amerikanske udgave af den dansk/svenske hitserie “Broen” har Diane Kruger nået stjernestatus i Hollywood.

Men succesen steg skuespillerinden så meget til hovedet, at hun mistede jordforbindelsen. Det erkender den 39-årige tyskfødte filmstjerne i den kommende augustudgave af magasinet Town & Country.

Broen-stjerne og teenageidol går fra hinanden

– Jeg blev arrogant – jeg arbejdede som model, kunne tale tre sprog flydende og så havde jeg en karriere, fortæller skuespillerinden åbenhjertigt i interviewet.

– Jeg levede et utroligt privilegeret liv i min egen lille boble, så jeg havde ingen idé om, hvad der skete ude i den virkelige verden – og jeg spurgte heller ikke ind til det, lyder det fra Hollywood-darlingen.

Drastiske beslutninger

Efterhånden indså Kruger, hvor snæversynet hun havde levet sit liv og tog derfra drastiske beslutninger.

– Jeg begyndte at træffe nogle helt andre valg – jeg skar simpelthen de mennesker ud af mit liv, som var med til at gøre, at jeg levede i en boble.

Ved siden af karrieren kæmper Kruger med ligestilling i filmbranchen og finder stor støtte i kæresten gennem 10 år, “Dawson’s Creek”-stjernen Joshua Jackson.

– Jeg har stadig aldrig fået det samme i løn som mine mandlige medspillere. Når jeg siger det højt, bliver jeg kaldt samarbejdsvanskelig eller det, der er værre.

– At møde sådan en som min kæreste, som har et helt andet perspektiv, har været vigtigt for mig, siger skuespillerinden.

Skuespillerinde raser: Udsat for sexisme

Diane Kruger kan ses i de danske biografer fra torsdag den 4. august, hvor thrilleren “Disorder” får premiere.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu