Brosnan blev sat på plads

mandag d. 25. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Pierce Brosnan blev træt af at arbejde sammen med Teri Hatcher. Brosnan har arbejdet sammen med mange smukke kvinder, mens han var med i James Bond filmene. Dog kan han specielt huske Teri Hatcher, for hun kunne virkelig gøre ham sur. Brosnan udtaler, at Teri ofte lod ham stå og vente i flere timer før hun dukkede op til filmindspilningerne.

Dansen heler Daks knuste hjerte

Dette fik ham også til at fyre nogle knap så flatterende ord af, når hun endelig dukkede op. Da det kom frem, at Hatcher kom for sent fordi hun havde morgenkvalme, da hun var gravid, fik det alligevel ikke tingene til at falde til ro. Rygterne siger, at Teri fik sin egen hævn, da hun i filmen skulle give Brosnan en lussing. I stedet for en falsk film lussing, fik Brosnan en rigtig lussing. Så kan han lære det.

Det viser sig dog også, at det ikke kun er Brosnan, Teri har det svært ved at arbejde sammen med. Rygterne siger, at hun kan være lidt af en strigle, når de laver indspilningerne til Desperate Housewives, og at pigerne derfor ofte kommer op og skændes.

Del din kommentar

Forsiden lige nu