Bruce Dickinson fri for modbydelig sygdom

søndag d. 17. maj 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Bruce Dickinson er fri for kræft, men der går stadig lidt tid, inden han igen skriger på alverdens scener.

Bruce Dickinson er fri for kræft, men der går stadig lidt tid, inden han igen skriger på alverdens scener. Foto: /Polfoto

Bruce Dickinson fra Iron Maiden er kræftfri allerede tre måneder efter, han begyndte på kemoterapi.

Heavy metal-fans verden over kan nu ånde lettet op.

Musik-legende hårdt svækket af kemo

Iron Maiden-frontmanden, Bruce Dickinson, er nemlig blevet erklæret rask, efter han for tre måneder siden undergik kemoterapi for at komme af med en kræfttumor på tungen.

– Jeg vil gerne takke de fantastiske læger, som har behandlet mig i løbet af de sidste par måneder, og som er skyld i denne fantastiske udvikling, skriver rockstjernen på Iron Maidens hjemmeside.

I samme ombæring løfter den aldrende musiker også sløret for, hvor hårdt sygdomsforløbet har været for ham og hans familie.

– Faktisk har det på mange måder været hårdere for min familie end for mig. Og så vil jeg i øvrigt også gerne sende en hjertelig tak til alle vores fans for deres søde ord og tanker. Jeg prøvede hele tiden at tænke positivt, og støtten fra vores globale fanbase var virkelig med til at gøre det nemmere, forklarer Dickinson.

Selv om kræften er væk fra Iron Maiden-stjernens system, er det dog ikke ensbetydende med, at danske koncertgængere får ham at se lige foreløbig.

Iron Maiden-forsanger ramt af kræft

– På grund af Bruces sygdom kommer bandet ikke til at turnere eller give koncert før næste år. Vi ved, at vores fans forstår situationen, og at de ligesom os foretrækker at vente med at se koncerter, indtil Bruce er fuldstændig tilbage i sin gamle form, fortæller bandets manager Rod Smallwood.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu