Bruce er genert

torsdag d. 28. april 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Bruce Willis er ikke glad for at kysse på film. Det viser sig, at Bruce Willis helst vil være fri for at kysse på film. Dette fandt Jessica Alba ud af, da de lavede indspilningerne til filmen Sin City. Hun udtaler, at Bruce prøvede at slippe udenom at skulle kysse hende i filmen. “Det var let for mig, jeg har kysset mere end et par gange i mine dage.

Ann Eleonora fra Herrens veje: -Jeg taler med mine døde slægtninge

Vi skulle lave et meget romantisk kys. Det skulle være en af de helt store filmkys, episk og smukt. Men da vi endelig kommer til scenen hvor vi skal kysse, sidder Bruce ned. Jeg skal til at kysse ham, og så siger han: “Måske rejser jeg mig op og går væk, og så løber hun efter mig.” Det endte dog med at han tog sig sammen, og det blev til et meget romantisk og smukt kys,” udtaler Jessica.

Del din kommentar

Forsiden lige nu