Bruce og venner på tour

torsdag d. 5. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Efter ugers spekulation om hvorvidt Bruce Springsteen ville spille til protest-koncerten på Giants Stadium samtidig med The Republican National Convention er det nu afgjort. Bruce spiller en solo koncert som en del af “Vote for Change”, en kollektiv landsdækkende tour, hvor kunstnere som Dixie Chicks, R.E.M., Dave Matthews Band, Pearl Jam, James Taylor, John Mellencamp og Bonnie Raitt også optræder.

Harry og Meghan holder ferie med kendispar Kongepar inviterer heldige undersåtter til kæmpe guldbryllupsfest

Bruce plejer ellers ikke at deltage i politiske begivenheder, men føler at dette valg er anderledes “Jeg føler ikke at jeg kan have skrevet den musik som jeg har skrevet og stået på scenen og sunget de sange jeg har sunget de sidste 25 år, uden at deltage i dette valg”

Dave Matthews er helt enig med Bruce og tilføjer “En stemme for forandring, er en stemme for et stærkere, trykkere, sundere Amerika. En stemme for Bush er en stemme for et splittet, ustabilt, paranoidt Amerika. Det er vores pligt overfor dette skønne land, at lade vores stemmer blive hørt. Det er grunden til denne tour. Det er derfor jeg deltager.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu