Bruce Willis er træt af livet som actionhelt

søndag d. 18. august 2013 kl: 10. 44 Af: Ritzau Fokus
 

Bruce Willis er ved at være træt af eksplosioner og ramasjang. Foto: AP / POLFOTO

Die Hard-legendes børn smider kludene

Megastjernen Bruce Willis keder sig over at lave actionfilm. Han gør det, fordi man tjener gode penge på dem.

Han er en af tidens største actionhelte, og publikum elsker at se ham gøre det af med forbryderne på det store filmlærred. Men Hollywood-skuespilleren Bruce Willis er træt af at lave actionfilm.

Det fortæller han i et interview med det spanske magasin XLS.

– Eksplosioner er en af de mest kedelige ting ved mit arbejde. Når du har set et par ildkugler, er det ikke spændende længere. Jeg ved mit publikum elsker eksplosioner, men for at være helt ærlig, så er jeg en smule træt af det nu.

Den 58-årige skuespiller er i øjeblikket i gang med at promovere actionfilmen “Red 2”, der fik premiere i Danmark i sidste uge. Men selvom han er bedst kendt for sine roller som hårdkogt politimand, lejemorder og militærmand, ser han sig selv som meget mere end bare actionskuespiller.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

– Jeg er ret bevidst om, hvem jeg er. Jeg arbejder med alle typer film, men actionfilm er dem, der genererer den største indtjening. Jeg vil gerne tjene penge på dem, men jeg laver alle salgs film; små produktioner, store projekter og selv science fiction film.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu