Familien er med Bruce Willis på arbejde

mandag d. 5. august 2013 kl: 14. 51 Af: Ritzau Fokus
 

Den 58-årige skuespiller, der i forvejen har tre voksne børn med ekskonen Demi Moore. Foto: Caroline Bonarde Ucci , Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons

Die Hard-legendes børn smider kludene

Skuespilleren Bruce Willis kan ikke undvære familien og tager kone og barn med på optagelser.

Skuespillerstjernen Bruce Willis, der for det meste gør sig i roller som den hårdhudede actionhelt på film, er i sit privatliv en blødsøden familiefar.

I hvert fald savner han sin kone, modellen og skuespilleren Emma Heming, og deres 15 måneder gamle datter så meget, når han er væk fra dem, at det ikke er til at holde ud at arbejde sammen med ham.

Det fortæller han til hjemmesiden Female First.

– Jeg er så heldig, at jeg kan tage min familie med, når jeg rejser. Det ville være uudholdeligt for alle at arbejde sammen med mig, hvis jeg ikke havde min familie hos mig. Jeg ville hulke. Jeg har en lille baby, og jeg kan lide at være sammen med hende hver dag.

Den 58-årige skuespiller, der i forvejen har tre voksne børn med ekskonen Demi Moore, er ikke sikker på, hvad der får ægteskabet til at fungere mellem ham og den 23 år yngre Emma Heming, men han føler, det er vigtigt at give sin kone masser af opmærksomhed.

– Du er nødt til at give din familie og venner opmærksomhed og tænke over, hvordan du behandler dem. Jeg tror ikke, der er noget, der er mere vigtigt end det.

Sådan ser film-stjernerne ud i dag

Bruce Willis er i øjeblikket aktuel som CIA-agenten Frank Moses i filmen “Red 2”. Den får premiere i Danmark den 8. august.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu