Dette bruger forventningsfulde Saszeline fødselsdagen på

onsdag d. 26. juli 2017 kl: 13. 44 Af: Ritzau Fokus
Saseline tidl. SOAP sangerinde.
Saszeline Emanuelle Dreyer bruger sin fødselsdag på boligjagt i Barcelona. Foto: Erik Refner/Scanpix (Arkivfoto)

Bloggeren Saszeline Emanuelle Dreyer bruger sin fødselsdag på boligjagt i Barcelona.

Beslutningen blev taget i foråret, og snart rykker bloggeren og den tidligere S.O.A.P.-sangerinde Saszeline teltpælene op og flytter til den spanske storby Barcelona med sin familie.

Men boligsituationen er endnu ikke helt på plads, og derfor bruger den 35-årige sangerinde sin fødselsdag på at se på boliger.

Det skriver Saszeline på sin blog.

Ingen sure miner

Der er dog ingen sure miner hos sangerinden over at skulle bruge sin fødselsdag på at inspicere boliger, for hun har en klar fornemmelse af, at drømmeboligen venter lige rundt om hjørnet.

Og så glæder hun sig til, at eventyret starter.

Saszeline: Løbet er kørt som popstjerne

– Jeg kan mærke, at der er en rigtig god energi med dette kommende kapitel i vores liv, og jeg kan mærke det, når jeg er lige her. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre måde at gå ind i mit 36. år på, skriver Saszeline på sin blog.

Skræmmende oplevelse

Her medgiver hun desuden, at det på mange måder er en skræmmende oplevelse at skulle flytte sine to sønners liv flere tusinde kilometer sydpå.

Men det er i lige så høj grad spænding og forventning, der kribler i maven på hende.

– Det er en vild følelse at være ude af ens tryghedszone, hvor alting er langt fra hverdag, og hvor man ikke lige kan bunde endnu, men at man skal skabe et fundament for en hel ny hverdag.

Saszeline flytter til Spanien: Overrasker søn før afrejse

– Jeg glæder mig til, at om et lille år tror jeg at vi mere eller mindre taler ok spansk. Det er en kæmpe gave at lære sproget. Drengene vil altid kunne bruge det til noget, skriver Saszeline også på sin blog.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu