Bruno Mars ude med første album i fire år

fredag d. 18. november 2016 kl: 8. 43 Af: Elo Christoffersen

Han har vundet fire Grammy-priser og solgt over 170 millioner singler og 26 millioner albums. I dag udsender han et nyt album.

Tidligere på ugen afslørede Bruno Mars, at han gæster Royal Arena i Danmark den 18. maj næste år.

Popstjerne skabte orange kæmpefest

Her vil der måske blive mulighed for at opleve hits som Grenade, Just the Way You Are og Uptown Funk, og Bruno Mars medbringer også sange fra hans nye og 3. album 24K Magic, der udkommer i dag.

Oldschool funky sag

Titelsangen er en oldschool funky sag, som strøg direkte ind som nummer 5 på Billboards ”Hot 100”, hvilket er Bruno Mars’ foreløbig bedste debut – til trods for at han har haft hele seks førstepladser og 22 sange på den eftertragtede liste.

I løbet af den sidste måned har man kunne opleve singlen live på højtprofilerede tv-shows i både Europa og USA, og Bruno Mars har samtidigt løftet sløret for flere nye tracks.

Under besøget hos Saturday Night Live spillede han f.eks. den energiske Chunky og fornylig gjorde han den forførende Versace on the Floor tilgængelig på streamingtjenester.

Bruno Mars’ første solo-album siden 2012

Men først nu har vi mulighed for at høre alle ni sange, der tilsammen udgør albummet 24K Magic – Bruno Mars’ første solo-album siden 2012.

Den opmærksomme lytter vil kunne identificere flere af hans store inspirationskilder – men lyden er moderne og umiskendeligt Bruno Mars’ egen.

Grammy Awards: Bruno Mars rydder bordet

Bruno Mars’ 3. album 24K Magic udkommer i dag.

Billetterne til hans koncert i Royal Arena den 18. maj 2017 kan købes fra på mandag den 21. november.

Del din kommentar

Forsiden lige nu