Bryllup en realitet

mandag d. 20. september 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears og Kevin Federline blev gift med hinanden i lørdags. Både Britneys talskvinde og Jive Records talskvinde har begge udtalt, at alle rygterne er sande, at parret rent faktisk blev gift i lørdags. Der var omkring 20 mennesker med til brylluppet, og mor Lynne og lillesøster Jamie Lynn Spears var selvfølgelig også med. Ingen fik noget at vide om brylluppet før sidste øjeblik, så det kom som et chok både for familie og venner.

Britney har udtalt, at hun gerne ville have et eventyr bryllup. Det blev ikke det store eventyr set med vores øjne, men set med hendes egne øjne, var det sikkert det bryllup hun altid har drømt om. Et stille og roligt bryllup med de nærmeste venner og familie, og ingen paparazzi i nærheden. Hun tog fusen på alle, og kunne da heller ikke lade være med at grine af pressen, da hende og Kevin forlod hjemmet, for at blive gift.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

Britney havde en stropløs hvid kjole på, hvidt slør og en tiara der passer sig for en popprinsesse. Brudebuketten var lavet af hvide og pink farvede roser, brudepigerne havde vinrøde kjoler på og bar røde roser. Det siges at gæsterne selv skulle betale for deres alkohol til festen, hvilket mange var noget forargede over. Det vides dog ikke præcis hvad der skete til festen, og der er heller ikke udgivet nogle billeder fra brylluppet endnu.

Del din kommentar

Forsiden lige nu