Bryllupsfeber i Hollywood

mandag d. 21. april 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Ualmindeligt mange Hollywoodstjerner holder bryllup til sommer. Jennifer Lopez og Ben Affleck er nemligt ikke de eneste, selv om det nok er deres bryllupsplaner, der vil blive fulgt med størst opmærksomhed.
Lopez har for øvrig en hel del bryllupserfaring, både privat og på lærredet.
Hun har vært gift flere gange tidligere. Det sidste ægteskab med danseren Cris Judd varede kun i otte måneder. Lopez har også spillet bryllupsplanlægger i en film sammen med Matthew McConaughey i 2001.

Aretha Franklin er ikke død - hun er heldigvis fuldstændig i levende live

Baywatch-stjerne Pamela Anderson og Kid Rock skal efter planen også giftes i løbet af sommeren. Parret mødte hinanden i 2001 og rygterne om et nært forestående bryllup begyndte at svirre allerede i oktober sidste år.

En anden Baywatch-dame trækker også i hvidt denne sommer. Carmen Electra og Red Hot Chili Peppers-guitaristen Dave Navarro er for tiden ved at planlægge deres sommerbryllup.
Forhåbeligt varer dette ægteskab længere end skandaleægteskabet mellem Carmen Electra og Dennis Rodman. Det holdt kun 5 måneder.

Calista Flockhart, som spillede Ally McBeal, har også fundet drømmemanden. Nu gør hun hvad hun kan for at holde fast på ham og i løbet af året gifter Calista Flockhart og Harrison Ford sig.

Julianne Moore satser for anden gang på ægteskabelig lykke når hun gifter sig med regissørkæresten Bart Freundlich. Julianne Moore (42), er blandt andet kendt fra

Del din kommentar

Forsiden lige nu