Brysterne er af silikone

tirsdag d. 13. april 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Skuespillerinden Kate Beckinsale bliver beskyldt for at have fået forstørret sine bryster. Efter Kates rolle i Pearl Harbour begyndte rygterne om de falske bryster at svirre, da hendes bryster i filmen åbenbart så for gode ud til at de kunne være rigtige. De var også for gode, til at de kunne være rigtige, men hun havde ikke fået dem forstørret. Istedet var Kate blevet udstyret med en meget hjælpsom bh, der fik hendes bryster til at se noget nær perfekte ud.

Kendte og kongelige indtog Tivoli Dronningen åbner dørene på Cayx

“Silikonebryster? Nej, aldrig i livet. Jeg blev faktisk beskyldt for at have fået større bryster efter Pearl Harbour, men det var faktisk bare hjælpsomt undertøj. Kostumefolkene klædte mig på i noget som mest af alt ligner kyllingbryst. Når man får dem på, løfter de alt,” udtaler Kate.

Beckinsale siger, at Ben Affleck fik “kyllingebrysterne” da filmen var færdig. “Da vi filmede på Hawaii var det så varmt, og jeg tog løsbrysterne af hele tiden. Jeg plejede at glemme dem alle mulige steder, og det endte med at Ben Affleck beholdte dem som souvenir. Han sagde at nu tog han mine bryster med sig hjem,” udtaler Kate.

Del din kommentar

Forsiden lige nu