B.S. og manddomsprøven: Sult, klynk og uvished

mandag d. 11. april 2016 kl: 12. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Otte usikre, vattede danske mænd er rejst med BS til en øde tropisk ø i Stillehavet i håb om, at han kan hjælpe dem til at blive modige, handlekraftige og stærke mænd, som tror på sig selv og ikke lader sig dirigere af andre. Der er premiere i aften på TV 2.

Mændene håber, at de kan finde en indre rå og maskulin kraft og efterfølgende vende hjem til Danmark som de rigtige mænd, de inderst inde drømmer om at være.

Den tidligere jægersoldat BS Christiansen, der elsker friluftsliv og fysiske udfordringer, lever også et helt almindeligt liv, hvor børn og familie er omdrejningspunktet. BS har let ved at holde balancen som mand. Men det er tilsyneladende ikke så ligetil for alle.

I Danmark er der nemlig rigtigt mange mænd, der har det svært. De kan ikke finde et autentisk maskulint ståsted i tilværelsen. Råstyrke, handlekraft og lederskab er kvinderne løbet af sted med. Og mange mænd har malet sig op i et hjørne. De er uden kontakt til egne behov. Og er så venlige og føjelige, at de har mistet selvrespekten og livsmodet.

– Mange mænd har svært ved at finde ud af, hvem de er, og hvad de vil. De kan ikke engang længere mærke, hvad de egentlig mener. Og derfor har de overladt det til kvinderne at træffe alle beslutninger, siger BS.

Solen skinner på kendt vejrvært: Gift og skal have barn

Sult, klynk og uvished

Nu har elitesoldaten og mentaltræneren tænkt sig at ruske lidt op i den danske mand og hjælpe ham til et bedre og mere meningsfuldt liv. Han vil tage otte danske mænd med ud på en øde tropisk ø i Stillehavet. Mændene er alle triste over at være kørt fast og surt i livet. Og de ønsker at finde mod, styrke og livsglæde.

– De skal sættes under pres, så de bliver nødt til at reagere for at lære at træffe de nødvendige beslutninger, siger BS.

Kedelig overraskelse

På øen venter mændene en kedelig overraskelse. Til deres store skræk får de kun den mad, de selv kan samle og jage. Og de må bygge en primitiv lejr af bambus og palmeblade. Snart er varmen, sulten og uvisheden uudholdelig. Og nætterne fyldt med rotter, kryb og tung tropisk regn. Det, mændene troede, var et drømmeophold på en bounty-ø, viser sig at være et sandt mareridt.

BS sætter mændene under ultimativt pres for at udvikle dem. Jægersoldaten vil tvinge dem til at finde ud af, hvem de egentlig er og lade dem opleve, at de indeholder stor viljestyrke og masser af mentale ressourcer, som de kan bruge til en indre, personlig transformation. For som BS siger; ”Det er aldrig for sent at få et godt liv.”

TV2 afslører ny satsning: Skal du se med?

Men kan mændene overvinde sult, uvished, søvnløse nætter og genfinde troen på sig selv? Vil det lykkes at skifte hjælpeløsheden og vattet ud med rå handlekraft og maskuline værdier?  Eventyret og den ultimative manddomsprøve venter på en barsk Stillehavsø – 11.000 kilometer væk fra samtalekøkkenet og carporten.

B.S. & manddomsprøven har premiere i aften klokken 20 på TV 2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu