Bubber aktuel i “5. Gear”: Nyt program er allerede på vej

fredag d. 8. september 2017 kl: 11. 21 Af: Elo Christoffersen

Bubber skal i en ny programserie lave ærlige portrætter af kendisser.

Bubber, der lige nu kan ses i “5. Gear”, er i gang med optagelserne til et nyt program på Kanal 5.

Bubber om nyt projekt: -Sådan er vilkåret bare

Det afslører Bubber over for Kendte.dk.

Blind tillid

– Programmet har fået arbejdstitlen “Blind tillid”. Det handler om, at jeg møder en kendt person uden jeg på forhånd ved, hvem det er. Jeg møder personen med bind for øjnene. Og når jeg får bindet taget af, så laver jeg en slags ærlig portræt af personen. Jeg går ind til interviewet med åbent sind og har ikke planlagt noget på forhånd, fortæller Bubber til Kendte.dk.

Portrættet viser kendissen på godt og ondt:

Bubber hånede handicappet: "Hvad har jeg gjort?"

– Jeg lærer personen at kende på to døgn, forklarer Bubber.

Programmet hedder “Blind tillid med Bubber” og bliver sendt senere i dette efterår, oplyser Kanal 5 til Kendte.dk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu