Bullock er grædefærdig

onsdag d. 7. juni 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Sandra Bullock er så overvældet, at hun er ved at grøde over det. Det er der jo en speciel grund til. Hnedes venner har lavet en bog til hende til hendes fødselsdag. Bogen er fyldt med beskeder fra vennerne og andre personer der fylder en stor del i hendes liv. Bullock kan næsten ikke få sig selv til at læse bogen, fordi hun er så rørt over gaven. Hver eneste gang hun bladrer i den, og læser noget af det der er skrevet, så hun bliver hun rørt til tårer over det der står.

Mareridt: Kronprinsparrets børn deler privatlivet

“Det er en af de dejligste gaver jeg nogensinde har fået af mine veninder for fem år siden. De vidste hvor meget jeg elsker det skrevne ord. Jeg elsker når nogen tager sig tid til at skrive en seddel til en, eller sender et brev. De tog ud til hver enkelt person jeg har sagt at jeg elsker eller ser op til. De har sendt dem et kort, hvor de beder dem om at skrive noget til mig. Der er stadig en hel stak fra folk som jeg ikke har læst endnu, fordi det er for overvældende. De satte denne her læder indbundet bog sammen, og skrevet med deres håndskrift, eller de har tegnet små ansigter, de har skrevet ude i siderne og omme bagved. De har virkelig brugt tid på at sætte det sammen,” udtaler en meget rørt Sandra Bullock.

Del din kommentar

Forsiden lige nu