Bullocks eksmand taler ud om skandaletiden efter affære

onsdag d. 15. marts 2017 kl: 17. 30 Af: Ritzau Fokus
20170315082300424_org
Sandra Bullock og Jesse James brød op efter fem års ægteskab, efter at James udenomseskapader kom frem i lyset i 2010. Foto: Scanpix/Danny Moloshok (Arkivfoto)

Tv-værten Jesse James kom i mediernes søgelys, da hans utroskab blev afsløret.

Tv-personligheden Jesse James og Hollywood-stjernen Sandra Bullock strålede sammen på den røde løber i flere år, men det ændrede sig i 2010.

I starten af året begyndte det at ulme med rygter om, at Jesse James var utro, og flere kvinder stod frem med slibrige beretninger.

Erkendte utroskab

Tv-værten erkendte sine udenomseskapader, og efterfølgende tjekkede han ind på en afvænningsklinik.

Samtidig udsendte han en offentlig undskyldning til Bullock, men ægteskabet stod ikke til at redde, og parret blev skilt nogle måneder senere efter fem års ægteskab.

Efter skandalen rettede medierne og fans opmærksomheden mod den 47-årige Jesse James, der fortsat føler sig udstillet på de sociale medier på grund af affæren. Det fortæller han til Daily Mail.

Superstjernes stalker begik selvmord - politiet var udenfor

– Det er som om, at folk elsker at se dig falde. Og jo længere du kommer, des mere elsker de det, siger han til avisen og fortæller, at utroskaben ofte bruges som et comeback i en diskussion.

Lod skandale gå Jesse for meget på

Motorcykelentusiasten fortæller, at han i dag kan se, at han lod skandalen og den negative opmærksomhed efter affærerne gå ham for meget på.

– Jeg tror, at det skyldes, at jeg havde 50 eller 60 paparazzifotografer uden for mit hus i fem eller seks måneder, siger han til Daily Mail.

Selv om bruddet fra Hollywood-skønheden var hårdt, så fortæller han i interviewet, at der kom mange gode ting ud af skilsmissen.

Det eneste, han fortryder, er, at han mistede kontakten til drengen Louis, som parret var ved at adoptere, da rygterne om utroskab kom frem. Sandra Bullock gennemførte siden hen adoptionen alene.

Speed-stjerne aflyser bryllupsplaner

Tv-værten har efterfølgende fundet kærligheden igen. I 2013 giftede han sig for fjerde gang med racerkører Alexis DeJoria.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu