Bundesen om blodprop: Det er ikke en straf

mandag d. 28. marts 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Tre tidligere medlemmer fra Shu-Bi-Dua besøger Michael Meyerheim – Michael Bundesen fortæller om livet efter blodpropper

Onsdag den 30. marts har Michael Meyerheim besøg af tre tidligere medlemmer af Shu-Bi-Dua. Desuden besøger han Michael Bundesen hjemme hos ham selv.

Michael Meyerheim aktuel i nyt portrætprogram

I 2001 blev Bundesen ramt af to blodpropper, og efterfølgende trak han sig tilbage fra rampelyset. Nu fortæller han om livet efter, som har betydet en markant ændring af hans liv. Han fortæller til Meyerheim, at han har det godt – han træner hele tiden på at få det bedre, og der er mange ting, han ikke længere selv bestemmer.

For eksempel kan ham få kramper, fordi der er nogle synapser i hjernen, som ikke taler sammen, som de skal. Men han lader sig ikke slå ud af det.

Elsket tv-vært vender tilbage

Det er ikke noget guddommeligt

– Jeg må ikke anse det som en straf for mit liv. Det er ikke noget guddommeligt. Det er en ganske almindelig fysisk ting, der sker. Jeg er i virkeligheden en glad person. Selvom der selvfølgelig er dage, hvor jeg tænker, at jeg gerne ville have været foruden, siger Michael Bundesen ifølge TV 2 til Meyerheim.

Tre af de andre “Shubber” tager plads i sofaen hos Meyerheim, Kim Daugaard, Mahael Hardinger og Claus Asmussen fortæller om “de gamle dage” med Shu-Bi-Dua. Talkshowet Meyerheim med Shu-Bi-Dua sendes onsdag den 30. marts på TV 2 Charlie.

Del din kommentar

Forsiden lige nu